Wie is Dick

Je hebt een fraai stukje vormgeving. Maar nu wil je het geprint of gedrukt hebben…Smits Print & Druk Service helpt je om op de juiste manier je drukwerk te maken. Dat gaat via de supersnelle printservice van Dick. Maar het kan ook in offset gedrukt worden. Dick helpt je bij het kiezen van de juiste papiersoort en kan het ook nog eens fraai afwerken. Het resultaat: mooi drukwerk uit Deurne!

Persoonlijk

Als je een mooi stukje print- of drukwerk wilt bel, app of mail je toch gewoon even. Wij geven je iets wat je op andere plaatsen misschien te weinig krijgt: persoonlijke aandacht. Geef je wensen weer en we kijken hoe we je vraag het beste kunnen beantwoorden. Dat kan in print of in druk. Heel specifiek of gewoon alledaags, we maken het allemaal. Snel en goed!

Kiezen

Je kunt op websites uit standaard print- en drukwerk kiezen. Maar je moet het zelf doen. En was je keuze verkeerd? Jammer dan, je kunt het niet terugdraaien. Daarom is het zo fijn om met Dick zaken te doen. We adviseren je welke papiersoort, welke kleur en welke afwerking het beste is voor jouw product. Zo weet je vooraf al dat je tevreden bent met je print of drukwerk.

Dichtbij

Lekker dichtbij, lekker snel. Stuur vandaag je bestand en je hebt waarschijnlijk vandaag je printwerk in huis. Drukwerk duurt ietsje langer, maar dat is ook een kwestie van dagen. En het goede nieuws is: Dick levert het zelf bij je af! Geen koeriersdienst, geen track en trace, maar gewoon om de hoek. Snel geleverd, eventueel dezelfde dag. Dát is nou het voordeel van dichtbij!

Sneller

Je hebt een mooi ontwerp gemaakt, je wilt het snel in huis hebben? Zet het op de WeTransfer site van Dick en stuur je bestand. Wij controleren of alles technisch in orde is en gaan meteen aan de slag. Grote kans dat we vandaag nog je werk afleveren. De kwaliteit van het printwerk is ongeëvenaard. Op dik papier of dun papier en met een mooie afwerking. Wat jij wilt: wij maken het!

Speciaal

Als het iets meer aandacht moet hebben zit je bij Dick goed. We maken net als iedereen standaard producten. Maar als het speciaal wordt, met een stansvorm of een bijzondere manier van afwerken moet je bij de vakman zijn. Een mooi doosje, een blokje. Iets met een wire-o binding of gelijmd? Juist het specialere werk vormt de uitdaging. Kom daar gerust wél om bij ons.

Service

Dat staat bij Dick met hoofdletters geschreven. Altijd opletten of alles klopt bij de opdrachten, meedenken met de klant. Adviseren waar het nodig is. Zorgen dat jij krijgt wat je wenst. Met het juiste advies. Op de juiste plaats afgeleverd, op het goede moment. In contact met jou als het nodig is. Kortom de beste service geven en doen wat we beloven!

We Transfer

Wij beschikken over een eigen WeTransfer omgeving. Hier kun je je bestanden direct uploaden naar onze server zodat wij deze meteen kunnen controleren en bewerken. Via WeTransfer versturen is vaak makkelijker omdat het uploaden via mail gebonden is aan maximale bestandsgrootte.